Grab'n Go: Få cybertruslerne under kontrol med big data

Ctrl+Alt+Del < cybertrusler >


Kom og hør, hvordan du med open source teknologi og big data-algoritmer altid kan have et opdateret billede af virksomhedens aktuelle cyber-risikobillede; hvordan du kan opsamle og analysere data i realtid og spotte cybertrusler – og hvordan du kan bruge machine learning til at opdage nye mønstre i den digitale adfaerd, du bør reagere på.

Big data er ikke bare store mængder data. Big data er enorme mængder ustrukturerede data. Og det opfattes ofte som kontraproduktivt i en sikkerhedsmæssig forstand. Men big data og cybersikkerhed er ikke hinandens modsætninger. Tværtimod. Big data er faktisk et ekstremt stærkt værktøj i bekæmpelsen af cybertrusler.

Big data-værktøjerne øger nemlig mulighederne for at følge IT-kriminelles digitale fodspor og andre datasignaler, som giver indsigt i og dokumenterer adfærd, som kan anvendes i forsvaret mod cybertrusler.


Hvornår
København: Torsdag d. 15. juni, kl. 8.30-10.00

Hør om

  • Hvordan du skaber overblik over og kvantificerer dine vigtigste cyberrisici
  • Hvordan du udnytter big data i forsvaret mod IT-kriminalitet
  • Machine learning i en cybersikkerhedskontekst
  • Det nødvendige cybertrusselsberedskab

Målgruppe
CFO’er, CIO’er, IT-chefer, IT-sikkerhedsansvarlige, dataansvarlige med flere.

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Jonas Oddermose på joddermose@deloitte.dk eller telefon +45 60 65 80 01.Reserver din plads