Grab'n Go:
Scaled Agile i store udviklingsorganisationer

Accelerer forretningsudviklingen


Kom og hør, hvordan du kan skalere agilitet, så det favner hele organisationen; hvordan du integrerer agilitet med forretningsbehov og drift fra governance og budgetter til organisering og værktøjskassen. Kort sagt, hvordan du skaber en agil kultur og organiserer den, så du kan stå distancen.

Hvornår København: Torsdag d. 27. april, kl. 8.30-10.00.

Teknologi driver forandringer. Og forandringerne sker hurtigere og hurtigere i takt med, at digitaliseringen æder verden og gør os alle digitale. Nye forretningsmodeller opstår, nye konkurrenter melder sig i markedet, og kunderne ændrer adfærd og forventninger, fordi digitaliseringen gør dem mere selvhjulpne.

Det stiller krav til virksomheders evne til at arbejde med forandring. Og det kræver, at man som virksomhed hurtigt og omkostningseffektivt kan omstille sig og accelerere sin forretningsudvikling. Men hvordan kan man lykkes med en bred produktportefølje og samtidig introducere nye forretningstiltag som en startup?

Hør om

  • Hvordan du accelererer forretningsudviklingen med Scaled Agile
  • Forskellige metoder til at integrere agilitet i organisationen
  • Hvordan agilitet implementeres på portefølje- og programniveau
  • Deloittes erfaringer med implementering af agilitet i stor skala

Målgruppe
CxO’er, kommercielle direktører og ledere, chefer med ansvar for forretningsledelse samt IT-ansvarlige, der arbejder med digitalisering og transformationsprojekter.

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Jonas Oddermose på joddermose@deloitte.dk eller telefon +45 60 65 80 01.Reserver din plads