Grab'n Go:
Buzzword eller business opportunity?

Blockchain

Kom og hør, om der er hold i hypen om Blockchain og få indblik i blockchain-teknologiens muligheder – også for din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i Deloittes internationale erfaringer og giver dig svar på dine spørgsmål.

Hvornår København: Torsdag d. 23. marts, kl. 8.30-10.00.

Blockchain, bitcoin eller kryptovaluta. Kært barn har mange navne – og hypen er stor. Men er der hold i hypen? Og hvad er blockchain eller bitcoin for den sags skyld? Og hvad kan blockchain-teknologien gøre for din forretning?

Blockchain-teknologien er fundamentet bag kryptovalutaen bitcoin, der gør det muligt at overføre værdier direkte og sikkert mellem to parter, uden at der er brug for en tredjepart – som en bank – til at verificere transaktionen. Og med en krypteringsløsning der sikrer, at hver enkelt transaktion er unik og ikke manipulerbar. Kort fortalt er blockchain en fælles digital regnskabsbog, der vil revolutionere finanssektoren. Intet mindre.

Hør om

  • Hvad blockchain er
  • Hvordan blockchain kan bruges i forskellige sektorer
  • Hvor langt de kommercielle løsninger er
  • Hvordan du kommer i gang


Målgruppe
Kommercielle direktører og ledere, chefer med ansvar for forretningsledelse samt IT-ansvarlige, der arbejder med digitalisering og transformationsprojekter.

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Jonas Oddermose på joddermose@deloitte.dk eller telefon +45 60 65 80 01.Reserver din plads